Сенди из Малина
|
|
|
Нуся | Дата: Пятница, 11/Ноя/2011, 01:17 | Сообщение # 2 |
Хоре-Звездочка
Награды: 1 +
Статус: Offline
| Як всім відомо, Сенді має тепер новий дім і сім*ю. В зв*язку з переїздом і знайомством з новою сім*єю, вона трішки кусалася і провіряла нас. Але, вже сьогодні, вона почала робити успіхи, кусала менше і, навідь, лиже нам руки. Також великим для нас досягненням є те, що ми її сьогодні покупали, і при цьому, вона ні разу, навідь, не намагалася кусатися. Тому в нас єж такі маленькі успіхи)))
|
|
| |
ShaLena | Дата: Пятница, 11/Ноя/2011, 11:33 | Сообщение # 3 |
Хореман!
Награды: 2 +
| На самом деле, Сенди очень нежная и добрая девочка, просто стрессы, в связи с переездом, ее немного расстроили и напугали. Она то думала, что живет дома, а ее везли в животе страшно грохочущего зверя. Откуда она знала, что вы ее полюбите, а не скушаете в сметанном соусе? А сейчас, конечно, она поняла, что вы добрые и хорошие, будете ее любить, и даже иногда мыть в ванной
Если человека покусает вампир, он становится вампиром. Такое впечатление, что многих покусали бараны.
|
|
| |
Нуся | Дата: Суббота, 19/Ноя/2011, 02:57 | Сообщение # 4 |
Хоре-Звездочка
| Красотулька Сенді вже освоїлася в нашій сім*ї, чим нас і дууууууууже радує))) Така непосида мала Як розійдеться то це не вгомонити.Вже потрошки ми почали цілуватися,так що є такі досягнення яким ми радіємо Добавлено (17/Ноя/2011, 00:27) --------------------------------------------- Таке враженя,що ніби і не було в нас тих непорозумінь)))За наше чудо я дуууже дякую дівчатам Лєні і особливо Наталці за її підтримку і навики.Наталочко ти великий майстер своєї справи!!! Добавлено (19/Ноя/2011, 02:57) --------------------------------------------- Блін дівчата наша мала сьогодні перший раз пустила фуньку)))))) Зато ми з нею почали цілуватися на повну катуху Ось дивлюся,такий маленький клубочок,а так все розуміє.Цілується зі мною,вуха лиже чоловіку,грається з дітьми.Старається свою любов ділити порівну,щоб всім дісталося))
|
|
| |
Guiar | Дата: Понедельник, 21/Ноя/2011, 00:04 | Сообщение # 5 |
Хоре-мама!
Награды: 16 +
| Урррааа! Как я рада, что малышка влилась в вашу семью и больше не выпендривается!!! Вы уже попробовали с нею гулять? Ждем фото!
Мое счастье-в моих руках!
|
|
| |
Нуся | Дата: Понедельник, 21/Ноя/2011, 02:29 | Сообщение # 6 |
Хоре-Звездочка
| А то, звичайно, на 10хв сьогодні вибралися. Наша собачка бажала з нею познайомитися, то вона її за ніс цапнула)))
|
|
| |
Нуся | Дата: Четверг, 08/Дек/2011, 00:29 | Сообщение # 7 |
Хоре-Звездочка
| )))))))))))))) Ось, як Бася у Житомирі гуляла!
Сообщение отредактировал Нуся - Четверг, 08/Дек/2011, 01:14 |
|
| |
Guiar | Дата: Вторник, 27/Дек/2011, 02:27 | Сообщение # 8 |
Хоре-мама!
Награды: 16 +
| Как у Басюньки дела, успехи, чего нового? Мы по вам уже соскучились!
Мое счастье-в моих руках!
|
|
| |